Boken Eldmat

Boken Eldmat

Boken Eldmat, signerad. Du betalar med kort eller Paypal-konto Boken/böckerna levereras med Posten - pris inklusive porto! (ej till utland)

330,00 Skr

Författare: Eric Tornblad
Fotograf: Ida Olsson

Den här boken handlar om något lika enkelt som fantastiskt – att laga mat över lägerelden. Det är få företeelser i tillvaron som skapar sådan tillfredsställelse hos oss människor som eld, mat och natur. Det handlar om att vara i nuet, att låta saker ta sin tid och att umgås med varandra.

Boken går igenom de vanligaste eldarna för matlagning, som pagodeld, stjärneld, jägareld och pyramideld. Du får lära dig att använda stekhäll, grillgaller, halster och gjutjärnsgryta. Vid sidan av standardteknikerna beskrivs mer speciella metoder som att tillaga på flat sten eller planka, i röktält, direkt i glöden eller i en grop med heta stenar.

I sista delen av boken hittar du en receptsamling med allt från kolbullar och grönsakssoppa till renskavsgryta och hel kyckling över glöd. Det är bara din egen smak och fantasi som sätter gränserna. Har du provat att baka bullar i glöden eller göra en inbakad pizza på stekhäll?

Författaren Eric Tornblad är friluftskock och entreprenör, tidigare har han skrivit böckerna Torka mat (2012) och Fjällmat (2014), båda på Calazo förlag. Bilderna i boken är tagna av fotografen Ida Olsson som driver det populära Instagramkontot ISKOGOCHMARK.

Format – Häftad (Danskt band)
Antal sidor – 189
Utgivningsdatum – 2017-12
Förlag – Calazo Förlag
Dimensioner – 215 x 170 x 20 mm
Vikt – 512 g
ISBN – 9789188335234

Eldmat_3D (Medium)

Boken Eldmat

Boken Eldmat, signerad. Du betalar med kort eller Paypal-konto Boken/böckerna levereras med Posten - pris inklusive porto! (ej till utland)

330,00 Skr

Se även


Fjällmat + Torka mat

Porto ingår, signerade Du betalar med kort eller Paypal-konto Boken/böckerna levereras med Posten - pris inklusive porto! (ej till utland)

580,00 Skr

Boken Torka mat

Boken Torka mat. Signerad. Du betalar med kort eller Paypal-konto. Boken/böckerna levereras med Posten - pris inklusive porto! (ej till utland)

290,00 Skr

Boken Fjällmat

Boken Fjällmat inklusive porto, signerad Du betalar med kort eller Paypal-konto Boken/böckerna levereras med Posten - pris inklusive porto! (ej till utland)

330,00 Skr

WordPress.com.

Upp ↑