MINA SAJTER

Jag brinner för att sprida friluftslivet till alla! Genom digitala plattformar kan du gå webbkurser inom friluftsliv när du vill, handla friluftsmat och snart hitta friluftskompisar när dig. Idag driver jag tre sajter:

FRILUFTSKURSER.SE – webbkurser om friluftsliv. Byggdes upp våren 2017.
Läs mer eller gå direkt till sajten

TORKAMAT.SE – ehandel och fakta om att torka mat. Grundad 2018.
Läs mer eller gå direkt till sajten

FRILUFTSKOMPIS.SE – i uppbyggnadsfas. Hör av dig om du vill skapa /sälja kurser inom friluftsliv på din ort!
Läs mer


 

sned logga - transp

johannes poignant - kopia

Friluftskurser.se skapades 2017 för att fler ska kunna lära sig mer om friluftsliv – när och var du vill! Sidan fungerar som en plattform för en mängd kurser inom olika kategorier.

Antalet fysiska kurser inom friluftsliv är begränsat och det kan vara svårt att få tid att ta sig till de platser där kurserna finns – en webbkurs kan du läsa när du vill, och i vilken takt du vill. Webbkurserna kan fungera som en introduktion till dig som är ny på till exempel fjällvandring eller för dig som vill gå djupare i något ämne.

Här skapar du ditt konto eller vill du kolla in sajten först?

 

 


Torkamat.se är en e-butik och sajt full med kunskap om att torka mat! Butiken säljer torkugnar, tillbehör till torkugnar samt kringutrustning för att torka mat. På torkamat.se hittar du endast mattorkar av hög kvalitet. Det betyder att ugnarna torkar jämnt, att de håller länge, att de har ett högt andrahandsvärde och att det finns reservdelar och tillbehör.

torkamat.se

 

 


I uppbyggnadsfas

Friluftskompis-logotyp-orange

shutterstock_322773506 - kopia - kopia

Med Friluftskompis.se kommer du kunna hitta nya friluftskompisar som gillar friluftsliv – precis som du! Antingen söker du friluftskompisar som bor nära dig för kortare turer i vardagen eller så söker du sällskap för längre turer. Du hittar friluftskompisar som gillar allt från vandring till kajak. Ja och så kan du kanske hitta din friluftskärlek…

Friluftskompis.se kommer att bygga på tre delar:

  • Möjligheten att hitta friluftsintresserade på din ort
  • Som samordnare av kurser inom friluftsliv i hela Sverige
  • Skapare av kurser och resor

 

Driver du en guideverksamhet och erbjuder kurser inom friluftsliv? Kontakta gärna mig för att se hur vi kan samarbeta. Se kontaktuppgifter längst ner på sidan. Jag söker kurser och event inom:

  • Vandring
  • Paddling/kajak
  • Matlagning
  • Fiske

WordPress.com.

Upp ↑