MINA SAJTER

Jag brinner för att sprida friluftslivet till alla. Idag driver jag tre digitala plattformar du kan läsa mer om längre ner på sidan:


Mat & Uteliv – sajten

Mat & Uteliv är Sveriges nya sajt om friluftsliv. Den sida jag själv alltid velat ha med köpguider, packlistor, friluftsmat, kunskap om friluftsliv!

Gå till mat-uteliv.se


johannes poignant - kopia

sned logga - transp

Friluftskurser.se skapades 2017 för att fler ska kunna lära sig mer om friluftsliv – när och var du vill.En onlinekurs kan du läsa när du vill, och i vilken takt du vill. Webbkurserna kan fungera som en introduktion till dig som är ny på till exempel fjällvandring eller för dig som som vill lära dig mer lättpackning eller att torka mat. Jag använder även sidan till mina kurser och workshops om friluftsmat. Vill du att jag gör en onlinekurs åt ditt företag kan du läsa mer här.

Kolla in friluftskurser.se


Torkamat.se är en e-butik och sajt full med kunskap om att torka mat! Butiken säljer torkugnar, tillbehör till torkugnar samt kringutrustning för att torka mat. På torkamat.se hittar du endast mattorkar av hög kvalitet. Det betyder att ugnarna torkar jämnt, snabbt och att de håller väldigt länge.

Kolla in torkamat.se


WordPress.com.

Upp ↑